Slavko Jovičić -

Ko je ove Srbe poubijao???

Autor sjovicicslavuj | 24 Jul, 2008 | read_nums (798)
   
   Хашки трибунал је антисрпки и политички суд који има једини задатак да изврши потпуну сатанизацију српског народа!
   
  НАЧИЋЕТЕ БРОЈНУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ О СТРАДАЊУ СРПСКОГ НАРОДА на порталу Владе Републике Српске - Секретаријат за сарадњу са Кривичним судом у Хагу у рубрици ГАЛЕРИЈА СЛИКА И ВИДЕО ЗАПИСА - ЛИНК:


  Колко су  власти у БиХ, поготово тужилаштво, учиниле на процесуирању и хапшењу злочинаца који су починили злочине над Србима?
  Н И Ш Т А!!!
  Колко су српске власти учиниле на хапшењу злочинаца?

   Колико је Муслимана (Бошњака) и Хрвата и Хагу због почињених злочина над Србима у БиХ?

  Н И Ј Е Д А Н!!!

  Колико су укупно добили година затвора?

  Н И  Ј Е Д А Н  Д А Н, Ј Е Р   И Х   Х А Г    Н И Ј Е   Н И

  О П Т У Ж И О!

  А, са друге стране,  број Срба у хашким тамницама је у процентима преко 90 одсто!? За такве пропорције нема никакве логике, а поготово нема правде, јер нису  Срби у БиХ водили рат сами против себе!?!?!?

  У БиХ је ратовао свако против свакога и о томе сам писао у једном претходном тексту који се налази на овом блогу.

  Ово су само нека од  питања на која, нажалост, никад нећемо добити праве одговоре од оних који су били дужни и п(р)озвани да их дају!? Мада, на сва та питања, српски народ зна одговоре, али шта то вреди?!

    Не морате да идете до Хага. Можете направити анализу на основу статистичких података колико је Срба у затворима у БиХ? Муслимана (Бошњака), који су изван сваке разумне сумње, трбали одговарати и који су требали бити осуђени за злочине над Србима - у затворима нема!?

  Заправо, један једини Муслиман, који је наводно   био  оптужен за злочине над Србима у БиХ од стране Хашког трибунала био је Насер Орић.

  Али, жена монструм, дугогодишњи тужилац Хашког трибунала Карла дел Понте, је за доказаног ратног злочинца Насера Орића тражила најблаже тачке оптужнице. Оптужила га је за "командну одговорност" због убиства шест српских цивила у полицијској станици у Сребреници и уништавање сточног фонда (???). 

  Жена монструм и србомрзсц.....

  Карла дел Понте, сподоба у људској кожи, намерно није хтела да Насера Орића оптужи за убиства и невиђене ратне злочине на подручју Сребренице и Братунца, где су злочиначке фаланге Насера Орића звески ликвидирале око 3.500 Срба. Зато је Карла дел Понте једини кривац за целу фарсу и судску лакрдију која је вођена и виђена у тзв. процесу против Насера Орића.

   Још је јединно у току судски процес против ратног команданта муслиманске армије Расима Делића и то, замислите, "оптужен је" за "мешовите злочине" над Хрватима и Србима, које су починили муџахедини на подручју Централне Босне и на Озрену. Ништа боље није могуће очекивати ни у овом процесу и судској фарси. За очекивати је да ће и у овом предмету Расим Делић бити ослобођен сваке одговорности.

  Ето, ова два случаја, односно предмета су једини, који су се водили пред Хашким трибуналом за злочине које су починили Муслимани над српским народом. Дакле, словом и бројем, само двојица Муслимана су била као наводно оптужена!?

    Карла дел Понте                                 

  Наравно нећемо заборавити да је само један једни конц-логор, од укупно 536 логора, које су углавном оснивали и држали Муслимани и у које су затварали Србе у БиХ - био предмет који је вођен у Хагу. Дакле, ради се о конц-логору Ћелебићи (општина Коњиц). За стравична злостављања и бројне ликвидације српских логораша, осуђена само тројица најобичнијих криминалаца и најмањих алки у ланцу  одговорности муслиманских злочинаца. Не знам како је и ова тројка осуђена (два Муслимана - Хазим Делић, Есад Ланџо и Хрват Паво Муцић)!?

  Ако би историјски гледали, а морамо, онда Срби чак и  у светским размерама спадају међу мали број народа који су кроз своју историју највише страдали.  Страдали су у доба Отоманске империје, у вријеме Аустро-угарске окупације, у два светска рата, па и овом последњем грађанском рату на просторима екс Југославије. Довољно је споменути само усташки концентрациони логор смрти - Јасеновац. Преко 550.000 Срба је побијено у Јасеновцу на најмонструозније начине.

  ***************************

   Да закључим. Никада нисам тражио баланс у количини почињених ратних злочина, нити сам лицитирао са бројем жртава на било којој страни, али сам зато увек тражио баланс у количини правде за сваку жртву, без обзира којем је народу припадала!!! Нажалост,кад су српске жртве у питању, право и правда су већ одавно умрли, прво у Хашком тибуналу, па онда у белосветским антисрпским медијима и, на крају крајева, у правосудним институцијама Босне и Херцеговине! Антисрпски белосветски лобисти и моћници су прво ухапсили право и правду, а онда наставили са хапшењима само Срба!


  НАПОМЕНА. На сликама су Срби који су зверски ликвидирани. Имена жртава, место ликвидација и њихови извршиоци су познати, али шта то вреди кад нико до сад није одговарао, нити је процесуиран за сва ова зверства над српским народом.

  Ове језиве слике које следе су само један мали део из огромне галерије  слика страдалих Срба током задњег рата. Нажалост, ни међународне институције ни власти у БиХ, али ни српске власти нису скоро ништа учиниле да се злочинцима суди. Они који су починили ове и сличне монструозне злочине над Србима, данас ликују зато што се суди само Србима....


  My picture!

Kategorije

Arhiva