Slavko Jovičić -

BiH - Komisija podržala prijedlog zakona o slobodnim zonama

Autor sjovicicslavuj | 23 Septembar, 2009 | read_nums (595)
   

  parlamen-bih12SARAJEVO, Komisije za spoljnu trgovinu i carine Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH podržala je danas Prijedlog zakona o slobodnim zonama.

  U saopštenju Parlamentarne skupštine BiH navodi se da su članovi Komisije u okviru predloženog zakona usvojili dva amandmana poslanika Bakira Izetbegovića, te po jedan amandman poslanika Huseina Nanića, Slavka Jovičića i Šemsudina Mehmedovića.

  Komisija za spoljnu trgovinu i carine razmatrala je i primila k znanju Izvještaj iz oblasti poljoprivrede za BiH za 2008. godinu.

  Tokom rasprave komisija je konstatovala da Izvještaj sadrži pregledno i koncizno podatke i karakteristike o poljoprivrednoj proizvodnji, prehrambenoj industriji, oblasti industrije mlijeka, ribarstva i šumarstva.

  Izvještaj takođe sadrži i podatke o strukturi robne razmjene BiH u vezi poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, kao i o određenoj politici, kreditiranju i strukturi podsticaja u sektoru poljoprivrede.

  Komisija je zaključila da se predloži Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH usvajanje Izvještaja iz oblasti poljoprivrede.

  http://www.capital.ba/komisija-podrzala-prijedlog-zakona-o-slobodnim-zonama/

  -------------------------------------------------------------


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva