Slavko Jovičić -

РС - Источно Сарајево - СНСД ЈОВИЧИЋ: ЗА ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ СРПСКЕ

Autor sjovicicslavuj | 3 Septembar, 2010 | read_nums (448)

  ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 3. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Општински одбор СНСД-а Источно Ново Сарајево данас је означио почетак изборне кампање, представљајући Славка Јовичића Славуја као кандидата за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ и Љубишу Ћосића као кандидата за посланика у Народној скупштини Републике Српске /РС/.

   Јовичић је за Срну рекао да очекује убједљиву побједу СНСД-а на предстојећим општим изборима. ''Проценти толико нису важни колико је важно да ми истрајемо на платформи СНСД-а, а то је економски развој Републике Српске /РС/ и јачање свих њених институционалних капацитета. Дакле, Српска изнад свега", поручио је Јовичић.

  Он је поновио да је грађанима Српске, БиХ потребна у оној мјери у којој жели РС.        

   ''Сигурно је да ћемо у наредном четворогодишњем мандату много више пажње посветити развоју енергетског система, као окоснице укупног привредног и економског развоја, али и јачању домаће пољопривредне производње'' , најавио је Јовичић.

     -------------------------------------------------------------------------------------------           Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини РС Љубиша Ћосић рекао је Срни да је као кандидат и будући народни посланик апсолутно свјестан обавеза и одговорности које га чекају у наредном периоду, посебно на пољу унапређења постојећих и предлагања нових закона који треба да побољшају економски амбијент и животни стандард.Он је подвукао да се СНСД-е у претходном периоду итекако борио за статус РС, како у БиХ тако и у међународном окружењу, при чему је у доба свеопште кризе реализовао бројне развојне пројекте, чији су ефекти значајни и дугорочни.

  'Захваљујући СНСД-у, ми данас ходамо подигнуте главе и имамо РС никад стабилнију, јачу и сигурнију'', нагласио је Ћосић.Он је својим страначким колегама и бројним симпатизерима обећао да ће се свим снагама залагати да локални, републички и развој привреде, те запошљавање свих категорија становништва и бољи живот свих грађана Источног Сарајева и цијеле Српске, буду приоритетне теме које ће бити предлагане, разматране и усвојене у Народној скупштини РС.


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva