Slavko Jovičić -

БиХ - Комисија за спољну трговину и царине / Повучена Иницијатива о формирању стручне комисије

Autor sjovicicslavuj | 31 Avgust, 2010 | read_nums (512)
   
    САРАЈЕВО, 31. АВГУСТА /СРНА/ - Комисија за спољну трговину и царине Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ повукла је данас иницијативу предсједавајућег ове комисије Славка Јовичића о формирању стручне комисије која би утврдила колико се аутомобила које је одузела Управа за индиректно опорезивање /УИО/ БиХ може ставити у саобраћај.

          "Комисија је са сједнице повукла моју иницијативу због тога што је сутра посљедња сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ и у овом мандату нема могућности да се нађе као тачка дневног реда", рекао је Срни Јовичић.

          Према његовим ријечима, стручна комисија УИО БиХ навела је да ће скоро 2 000 аутомобила ићи на рециклажу.
     
       "Био сам фрапиран таквом информацијом, јер је плаћено неколико стотина хиљада марака за њихову лежарину. Ишао сам логиком да постоји дио аутомобила који би се могли уз минимална улагања ставити у саобраћај путем лицитације па да БиХ оствари неку корист њиховом продајом и због тога сам покренуо иницијативу", додао је Јовичић.

          Он је истакао да је на сједници Комисије донесен закључак да Федерална агенција за ветеринарство мора ускладити Закон о стављању маркица на здрави дио сточног фонда са оном на нивоу БиХ.Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva