Slavko Jovičić -

SNSD najstabilnija politička organizacija u Srpskoj

Autor sjovicicslavuj | 18 Maj, 2010 | read_nums (510)

   
  nedjelja, 16 maj 2010

  Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Istočno Novo Sarajevo, Mladen Zirojević, uručio je novim članovima ove stranke s područja Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva 250 članskih knjižica.

  Zirojević je na svečanoj ceremoniji poručio novim članovima da je njihov izbor više nego dobar, jer su izabrali najjaču, najorganizovaniju i najstabilniju političku organizaciju u Srpskoj i šire.

  On je ocijenio da je ova svečanost očigledna potvrda snage i pokazatelj ozbiljnog rada odbora SNSD-a Istočno Novo Sarajevo i Istočne Ilidže, ali i garancija i uvod u novu veliku izbornu pobjedu SNSD-a na predstojećim oktobarskim izborima. Generalni sekretar SNSD, Rajko Vasić, ocijenio je da prijem novih 250 članova s područja Istočnog Sarajeva u stranku predstavlja pravu sliku uspona SNSD, koji je na tom području prije deset godina počeo djelovati sa skromnim brojem ljudi.

  Čast da prvi dobije člansku knjižicu SNSD pripala je poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Slavku Jovičiću koji je, prema riječima Zirojevića, postao "zaštitni znak" srpskih parlamentaraca u ovoj instituciji, a koji je, iako nije bio zvanični član ove stranke, za nju mnogo učinio.

  - Od danas nas 250 postaju članovi najjače porodice u BiH. Iako sam ja, s Perom Marinkovićem, 1998. godine osnovao ovu stranku u Palama, do danas zvanično nisam bio njen član. Smatrao sam da je najvažnije da poštujem platformu stranke i da aktivno učestvujem na poboljšanju svih njenih aktivnost - rekao je Jovičić.

   


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva