Slavko Jovičić -

НЕМАЊА МАЈДОВ - освојио бронзану медаљу на џудо Гранд-прију у Мексику!

Autor sjovicicslavuj | 19 Jun, 2017 | read_nums (175)  Немања Мајдов трофејни репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде наставио је са врхунским резултатима на међународној сцени освајањем бронзане медаље на Гран-прију у Мексику.

  Мајдов је у мечу за бронзу савладао Американца Колтона Брауна, чиме је стигао до друге медаље освојене у сениорској конкуренцији. 

  Медаља у Мексику освојена је послије одличја у Абу Дабију, чиме је још једном потврдио не само да је у одличној форми, већ и своје мјесто у врху свјетске џудо сцене.

  Немања је у првом колу савладао Руфата Исмајилов из Азербејџана. 
  У другом мечу поражен је од Кубанца Ивана Фелипеа Моралеса Силве (при чему је и оштећен од стране арбитара када је Кубанац само за казну више прошао даље). 
  Ипак, Немања Мајдов у сљедећим мечевима не дозвољава противницима никакву могућност за маневар. У првој борби репасажа савладао је Бруна Мендонка из Бразила, а затим и Американца Колтона Брауна.

  Побједа над Американцем донијела је нашем Немањи Мајдову још једну вриједну медаљу на међународној сцени у конкуренцији сениора.

   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva