Slavko Jovičić -

Јосип Броз - Контраверзе, лажи и истине о злочинцу који је обиљежио трагичну епоху страдања српског народа ... Зашто смо неколико деценија на данашњи дан славили једну од највећих превара двадесетог вијека

Autor sjovicicslavuj | 25 Maj, 2017 | read_nums (358)

   

   ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
   
  ЗАШТО НИКАД НИЈЕ НИ ПОКУШАО ДА ОСЛОБОДИ УСТАШКО-ФАШИСТИЧКИ ЛОГОР СМРТИ, 
  а након рата НИКАД НИЈЕ ОТИШАО 
  ДА ПОСЈЕТИ ЈАСЕНОВАЦ
  Нема свјетске вукојебине 
  у којој није био злочинац Јосип Броз,
  али му никад ни на ум није пало да оде
  у усташки конц-логор Јасеновац.

  У једном ранијем тексту /поново сам га објавио 
  у наставку/ поставио сам само нека питања. 
  Ако ме било ко демантује и ако ми одговори, 
  ево спреман сам не само да се извиним било коме,
  већ и њему мртвом.
    
  За оне разумне све је јасно.
  За неразумне увијек ће постојати само један закључак - тада смо лијепо живјели.

  ТАЧНО! 
  Али како и на чији рачун смо тако живјели и траје ли свијет само за нашег "вакта".

  Шта је са будућношћу СРБА, СРБИЈЕ и СРПСКОГ НАРОДА У ЦЈЕЛИНИ. Уосталом, шта је са будућности оних народа /мало је таквих осим Срба/ којима је злочинац Јосип Броз нанио највеће зло.

  О каквој хипокризији, наивности,  и слуђивању народа се радило најбоље показује сљедећа флоскула и фраза - "ЗБРАТИМЉЕНИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОДИ", сазнаћемо много касније у касапници на просторима бивше државе.
  Е управо то такозвано братство и јединство нас је завило у црно и довело до највећег европског крвопролића на крају двадесетог вијека.

  Данас злочинца Броза оплакују само они који су важни сами себи и они који су тада добро живјели и који никада нису осјетили ниједну животну патњу. У то вријеме и ја сам много боље живио него данас. Пита ли се ико шта ће у будућности бити са дјецом и унучади нашег народа.

  Највише захваљујући Србима Броз и клика српских подрепаша која је Броза држала на власти стврорили су неодрживу државу и кад се народ олслободио Брозове чизме, е онда је почело стравично крвопролиће.

  Ко је раскомадао некадашњу Југославију и ко је кад год је могао  најдубље забијао нож Србима. Србија и српски народ ће и у будућности крварити због своје наивниости и вјеровања у такозвано братство и јединство. Кад Срби схвате да љубави у свијету нема, већ да се цијели свијет и цивилизација одржавају само на ИНТЕРЕСУ, е тада ће и Србима бити лакше да опстану на овој свјетској вјетрометини и у балканској вукојебини.

  Дошла су таква времена у којима ни рођени брат са братом не може. Са сусједима треба живјети у миру, јер је мир најважнији. Свима је познато даје Србија деценијама на својој грбачи носила друге народе и републике да би јој управо ти народи и те републике сломиле кичму.

  О непреболној српској рани Косову и Метохији овом приликом нећу ништа да кажем.

  О Србима који су некад вијековима живјели у Хрватској, такође овај пут нећу ништа.

  Ово је само дјелић српске заблуде и ако ме било ко разувјери да нисам управу - јавно ћу се свима извинити. Али, сви они који оплакују злочинца Броза и не знају ко је био Броз.

  Из архива много тога је уништено, а и злочинац Броз се још за живота побринуо да своје злочиначке доказе уништи.

  Неки који и данас 35. година након смрти злочинца Броза пате и јадикују требали су од злочинца Броза барем да "науче" тадашњи заједнички Српско-хрватски језик, који он никад није савладао.

  "Мајку ти Божју" /узречица злочинца Јосипа Броза/
  Међутим, нема краја приче о злочинцу Јосипу Брозу.
  ------------------------------------------
  Наставак никад довршене приче ...

   ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

  Нема свјетске вукојебине у којој Јосип Броз није био, али му никад ни на ум није пало да оде у највећи град мртвих Срба, Срба, у усташки конц-логор Јасеновац

   ЗАШТО НИКАД НИЈЕ ОТИШАО У ЈАСЕНОВАЦ

  Некад смо славили највећу превару Јосипа Броза.
  Славили смо његов рођендан, мада се он уопштеи није родио на данашњи дан и није уопште био припадник ниједног народа у Првој, Другој и Трећој Југославији.
  Злочинац Броз је био Аустријанац и каплар у аустро-угарској војсци, који је ратовао против Срба у Првом свјетском рату.

  Стицајем разних околности успио је да украде идентет правог кумровчанина Јосипа Броза који је погинуо у Мађарској.
   
   /На слици Јосип Броз као војник окупаторске  
  Аустро-угарске војске у рату против Србије/
   
   Али, то је ништа у односу како нас је у многим другим стварима превеслао и слудио. Петокраком је највише слудио Србе.
   
   Питање:
  - Зашто на свом гробу нема петокраке.
  ЗАШТО?
   
  Питање:
  - Зашто је у Другом свјетском рату, мјесец дана раније послао око 20. хиљада српске младости да изгину на Сремском фронту, а знао је да браћа Руси и силна армија стиже у помоћ браћи Србима.
   
  Питање:
  - Зашто је дозволио да остану покрајине само у Србији, а Уставом из 1974. који је направио Едвард Кардељ Шиптарима је оставио покрајину и тако је још тада- створио шиптарску државу на српском Косову и Метохији.
   
  Питање:
  - Зашто у Хрватској није дозволио барем да покрајина буде Лика, Кордун, Банија и велики дио Далмације. Знао је злочинац Броз да је тада на том подручју у огромном броју живјело већинско српско становништво.
   
  Питање:
  - Зашто никада није дозволио да се одбетонирају јаме са српским жртвама и да те невино убијене Србе барем неко достојанствено сахрани.
   
   Питање:
  - Зашто је Њемачкој, односно Вили Бранту, канцелару Њемачке опрстио тадашњи енормни новчани износ ратне одштете.
  А касније нас до гуше задуживао највише управо код Нијемаца, који су претходно највише опљачкали Србију.
   
  Остало је неразјашњено питање и остао је предмет спора опљачкане златне и девизне резерве и умјетничке и друге вриједности грађана, као и непроцјењива имовина  Српске православне цркве.
   
  СФРЈ и злочинац Јосип Броз, као и Југославија послије њега, и касније државе, Србија и Црна Гора, и сада Србија, избјегавале су питање ратне одштете и потписивања међудржавног уговора о наплати ратне одштете с Немачком.
   
  Питање:
  - Зашто је, истина са српским подрепашима. којима се окружио и тако чувао власт,  такође, злочинцима - измислио Голи оток и то углавном за Србе.
   
  Милион би се могло поставити питања злочинцу Јосипу Брозу, али каква корист кад се одговори тек сад, у овом времену знају, а њега нема, осим само још у главама оних који су били и остали слуђени злочинцем Јосипом Брозом, а да при том и не знају ко је заправо био он.
   
  Питање:
  Зашто никада није отишао да посјети гробове, наводних биолошких родитеља који почивају у Кумровцу.

  И сасвим на крају, зар се нико од Срба не пита  зашто се Хрвати и званична Хрватска не боре да се посмртни остаци Јосипа Броза из Београда измјесте у Загреб или негдје у Хрватску. 
   
  Наравно да то не желе, јер и данас има оних Хрвата који и у Хрватској знају истину и знају да Јосип Броз није био син хрватског "тисућљетног" народа и постојања.
   
  Хрвати су с разлогом од Србије тражили и добили некаве књижурине и умјетничке слике из прошлог рата, али ни на ум им не пада да траже измјештањегробнице Јосипа Броза.
   
  А што би га и тражили кад знају да није њихов.
  Мудри "Латини" /треба им честитати/ знају, да иако је мртав злочинац Јосип Броз и данас, највише штете наноси Србији, па ко веле - "Нека Броза и даље у Беогрдау.
   
   По интересе хрватске државе Броз је најкориснији у Београду, јер ће и мртав и даље распамећивати слуђене и подијељене Србе.
   Питања и одговори ...


1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Јосип Броз - Контраверзе, лажи и истине о злочинцу који је обиљежио трагичну епоху страдања српског народа ... Зашто смо неколико деценија на данашњи дан славили једну од највећих превара двадесетог вијека"

  Најгори су они људи који су гледали само свој комодитет и који и данас све најљепше мисле о злочинцу Брозу.
  Знам да су они лијепо живјели као и ја, али не траје један народ онолико колико траје и живи један владар.
  Шта нам је злочинац Броз оставио? ШТА?

  - Има милион питања, али ево да поновим три:

  - Зашто никада није био у Јасеновцу и зашто није раније дозволио ослобађање тог усташког
  и фашистичког логора,
  - Зашто на гробу нема петокраке,
  - Зашто никада није отишао да обиђе гробове својих наводних родитеља у Кумровцу ...

  ЗАШТО? Све сам углсавном написао на блогу ...

  Autor sjovicicslavuj 26 Maj 2017, 13:33
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva