Slavko Jovičić -

Dan kad je umro zločinac Josip Broz

Autor sjovicicslavuj | 4 Maj, 2017 | read_nums (386)
   
   
    ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
   
  У једном ранијем тексту /поново сам га објавио у наставку/ поставио сам само нека питања. Ако ме било ко демантује и ако ми одговори, ево спреман сам не само да се извиним било коме, већ и њему мртвом.

  Нема свјетске вукојебине у којој Јосип Броз није био,
  али му никад ни на ум није пало да оде у највећи град мртвих Срба, у усташки конц-логор Јасеновац.       
   ЗАШТО НИКАД НИЈЕ НИ ПОКУШАО ДА ОСЛОБОДИ УСТАШКО-ФАШИСТИЧКИ ЛОГОР СМРТИ, А НАКОН РАТА НИКАД НИЈЕ ОТИШАО У ЈАСЕНОВАЦ
   
  За оне разумне све је јасно.
  За неразумне увијек ће постојати само један закључак - тада смо лијепо живјели.

  ТАЧНО! 
  Али како и на чији рачун смо тако живјели и траје ли свијет само за нашег "вакта".

  Шта је са будућношћу СРБА, СРБИЈЕ и СРПСКОГ НАРОДА У ЦЈЕЛИНИ. Уосталом, шта је са будућности оних народа /мало је таквих осим Срба/ којима је злочинац Јосип Броз нанио највеће зло.

  О каквој хипокризији, наивности,  и слуђивању народа се радило најбоље показује сљедећа флоскула и фраза - "ЗБРАТИМЉЕНИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОДИ", сазнаћемо много касније у касапници на просторима бивше државе.
  Е управо то такозвано братство и јединство нас је завило у црно и довело до највећег европског крвопролића на крају двадесетог вијека.

  Данас злочинца Броза оплакују само они који су важни сами себи и они који су тада добро живјели и који никада нису осјетили ниједну животну патњу. У то вријеме и ја сам много боље живио него данас. Пита ли се ико шта ће у будућности бити са дјецом и унучади нашег народа.

  Највише захваљујући Србима Броз и клика српских подрепаша која је Броза држала на власти стврорили су неодрживу државу и кад се народ олслободио Брозове чизме, е онда је почело стравично крвопролиће.

  Ко је раскомадао некадашњу Југославију и ко је кад год је могао  најдубље забијао нож Србима. Србија и српски народ ће и у будућности крварити због своје наивниости и вјеровања у такозвано братство и јединство. Кад Срби схвате да љубави у свијету нема, већ да се цијели свијет и цивилизација одржавају само на ИНТЕРЕСУ, е тада ће и Србима бити лакше да опстану на овој свјетској вјетрометини и у балканској вукојебини.

  Дошла су таква времена у којима ни рођени брат са братом не може. Са сусједима треба живјети у миру, јер је мир најважнији. Свима је познато даје Србија деценијама на својој грбачи носила друге народе и републике да би јој управо ти народи и те републике сломиле кичму.

  О непреболној српској рани Косову и Метохији овом приликом нећу ништа да кажем.

  О Србима који су некад вијековима живјели у Хрватској, такође овај пут нећу ништа.

  Ово је само дјелић српске заблуде и ако ме било ко разувјери да нисам управу - јавно ћу се свима извинити. Али, сви они који оплакују злочинца Броза и не знају ко је био Броз.

  Из архива много тога је уништено, а и злочинац Броз се још за живота побринуо да своје злочиначке доказе уништи.

  Неки који и данас 35. година након смрти злочинца Броза пате и јадикују требали су од злочинца Броза барем да "науче" тадашњи заједнички Српско-хрватски језик, који он никад није савладао.

  "Мајку ти Божју" /узречица злочинца Јосипа Броза/
  Међутим, нема краја приче о злочинцу Јосипу Брозу.
  ------------------------------------------
  Наставак никад довршене приче ...

   ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

  Нема свјетске вукојебине у којој Јосип Броз није био, али му никад ни на ум није пало да оде у највећи град мртвих Срба, Срба, у усташки конц-логор Јасеновац

   ЗАШТО НИКАД НИЈЕ ОТИШАО У ЈАСЕНОВАЦ

  Некад смо славили највећу превару Јосипа Броза.
  Славили смо његов рођендан, мада се он уопштеи није родио на данашњи дан и није уопште био припадник ниједног народа у Првој, Другој и Трећој Југославији.
  Злочинац Броз је био Аустријанац и каплар у аустро-угарској војсци, који је ратовао против Срба у Првом свјетском рату.

  Стицајем разних околности успио је да украде идентет правог кумровчанина Јосипа Броза који је погинуо у Мађарској.
   
   /На слици Јосип Броз као војник окупаторске  
  Аустро-угарске војске у рату против Србије/
   
   Али, то је ништа у односу како нас је у многим другим стварима превеслао и слудио. Петокраком је највише слудио Србе.
   
   Питање:
  - Зашто на свом гробу нема петокраке.
  ЗАШТО?
   
  Питање:
  - Зашто је у Другом свјетском рату, мјесец дана раније послао око 20. хиљада српске младости да изгину на Сремском фронту, а знао је да браћа Руси и силна армија стиже у помоћ браћи Србима.
   
  Питање:
  - Зашто је дозволио да остану покрајине само у Србији, а Уставом из 1974. који је направио Едвард Кардељ Шиптарима је оставио покрајину и тако је још тада- створио шиптарску државу на српском Косову и Метохији.
   
  Питање:
  - Зашто у Хрватској није дозволио барем да покрајина буде Лика, Кордун, Банија и велики дио Далмације. Знао је злочинац Броз да је тада на том подручју у огромном броју живјело већинско српско становништво.
   
  Питање:
  - Зашто никада није дозволио да се одбетонирају јаме са српским жртвама и да те невино убијене Србе барем неко достојанствено сахрани.
   
   Питање:
  - Зашто је Њемачкој, односно Вили Бранту, канцелару Њемачке опрстио тадашњи енормни новчани износ ратне одштете.
  А касније нас до гуше задуживао највише управо код Нијемаца, који су претходно највише опљачкали Србију.
   
  Остало је неразјашњено питање и остао је предмет спора опљачкане златне и девизне резерве и умјетничке и друге вриједности грађана, као и непроцјењива имовина  Српске православне цркве.
   
  СФРЈ и злочинац Јосип Броз, као и Југославија послије њега, и касније државе, Србија и Црна Гора, и сада Србија, избјегавале су питање ратне одштете и потписивања међудржавног уговора о наплати ратне одштете с Немачком.
   
  Питање:
  - Зашто је, истина са српским подрепашима. којима се окружио и тако чувао власт,  такође, злочинцима - измислио Голи оток и то углавном за Србе.
   
  Милион би се могло поставити питања злочинцу Јосипу Брозу, али каква корист кад се одговори тек сад, у овом времену знају, а њега нема, осим само још у главама оних који су били и остали слуђени злочинцем Јосипом Брозом, а да при том и не знају ко је заправо био он.
   
  Питање:
  Зашто никада није отишао да посјети гробове, наводних биолошких родитеља који почивају у Кумровцу.

  И сасвим на крају, зар се нико од Срба не пита  зашто се Хрвати и званична Хрватска не боре да се посмртни остаци Јосипа Броза из Београда измјесте у Загреб или негдје у Хрватску. 
   
  Наравно да то не желе, јер и данас има оних Хрвата који и у Хрватској знају истину и знају да Јосип Броз није био син хрватског "тисућљетног" народа и постојања.
   
  Хрвати су с разлогом од Србије тражили и добили некаве књижурине и умјетничке слике из прошлог рата, али ни на ум им не пада да траже измјештањегробнице Јосипа Броза.
   
  А што би га и тражили кад знају да није њихов.
  Мудри "Латини" /треба им честитати/ знају, да иако је мртав злочинац Јосип Броз и данас, највише штете наноси Србији, па ко веле - "Нека Броза и даље у Беогрдау.
   
   По интересе хрватске државе Броз је најкориснији у Београду, јер ће и мртав и даље распамећивати слуђене и подијељене Србе.
   

1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Dan kad je umro zločinac Josip Broz"

  За злочинцем јадикују они који ништа о њему не знају!

  За Јосипом Брозом kукају само они који су умислили да је свијет трајао само онолико колико је њима било лијепо,
  све док је он владао и за то вријеме уништавао српски народ!

  Autor sjovicicslavuj 04 Maj 2017, 12:33
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva