Slavko Jovičić -

Због чега су организовани немири, пљачкање, паљење и уништавање кантоналних институција у Федерацији БиХ....Немири немају везе са социјалним стањем у БиХ, иако је економска ситуација катастрофална. Немири су били усмјерени против РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Autor sjovicicslavuj | 9 Februar, 2014 | read_nums (294)

  Има ли некога коме ово није јасно?

  Има СРБА, нажалост, које ни ово неће опаметити.


  ТРЕБА ПРЕСТАТИ СА СВИМ ПОДЈЕЛАМА У СРПСКОМ НАРОДУ!


  РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ НАЈВАЖНИЈА! 


  ВАЖНИЈА ЈЕ И ОД МЕНЕ И ОД СВАКОГ ПОЛИТИЧАРА!


1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Због чега су организовани немири, пљачкање, паљење и уништавање кантоналних институција у Федерацији БиХ....Немири немају везе са социјалним стањем у БиХ, иако је економска ситуација катастрофална. Немири су били усмјерени против РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ"

  На страну то што све организује Запад, на страну то што су нашли топовско месо за своје интересе (поново), и на страну то што је изгорела важна документација баш пред ревизију историје и улоге Гаврила Принципа те Србије, али оно што мало ко види, или жели да види, јесте да се овим неће постићи друго већ пад у још веће ропство. Ја не знам како људи дозвољавају себи да буду слепи и да не виде чињенице. Ево нас у Србији, довољно је: хтело се наводно порадити на "демократији", људи се тога ради поучили на Западу, добили паре одатле и нашли овде своје топовско месо и српско али и несрпско, а све да ударе по српском. И ударише, и шта би? Стењемо сви заједно још горе, потчињени још горем! И брига робовласника, и не занима га ко је ко, већ само робље и новац. Кад ћемо већ једном престати да се продајемо олако?! Хоће неко јединствену Босну, да буде мед и млеко, али крвљу обојено - није него! Само полако и смирено, и, како рече паметан човек, те обојене револуције, због кратког фитиља, имају за циљ да дејствују брзо, зато само смирено, браћо и сестре, јер оне немају толико новца да потрају дуже те ће се угасити.

  Autor pricalica 09 Februar 2014, 00:52
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva