Slavko Jovičić -

Босна и Херцеговина је у распаду

Autor sjovicicslavuj | 7 Februar, 2014 | read_nums (336)

   ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

  АКТУЕЛНО

  Сви они који мисле да су ово протести незапослених или да су ово раднички протести - наивни су људи.
   
  Протестанти из многих градова у Федерацији БиХ овим насилним и рушилачким демонстрацијама чине све да се немири пренесу и у РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, а све са циљем њеног рушења. Најбоља потврда напријед реченом су и  поруке које  демонстранти узвикују. 

   Демонстранти траже укидање кантона и ентитета. А шта је то него рушење уставног поретка и наравно рушење саме БиХ. Само наивни могу мислити да су у првим редовима они који су незапослени и који су обесправљени. Има ли логике да су ти  "незапослени" пронашли посао и да све пред собом руше, пале и уништавају. 

  Уништено никад више нико  неће моћи чак ни поправити, а камоли поново изградити. Заправо, највећи шовинисти и хулигани су у првим редовима који све руше, краду и пале. Такође, демонстранти скандирају име ратног злочинца Насера Орића.

  Све сами "радници' 95 и 96 годиште. Циљ ове "спонтане побуне" је јасан. То је унитарна БиХ под бошњачком контролом. 

  У својој кући не треба одмагати самом себи.
  Ако и треба, а треба, онда  "наше двориште", треба ми да сређујемо!

  Једном срушено, никад се више не може чак ни поправити. И многи медији чији је циљ унитарна БиХ помажу у свему овоме. Али заборављају да највише управо они помажу у рушењу БиХ!
  Скоро двадесет година од завршетка рата нисмо успјели да санирамо нити да обновимо уништено и сад ево опет рушења.

  Сценариј је јасан...Да ли је то било незапослених у Либији и да ли се у тој земљи лоше живјело? Данас Либије нема. Сваки дан гину људи у уништеној држави.

  Је ли се то лоше живјело и да ли је било незапослених у Ираку? Данас нема Ирака. Има сваки дан само на десетине мртвих. 
   
  Схватам незадовоство обесправљених људи, али овакви рушилачки протести, уништавања, паљења, крађе и рушења свега, никада неће ништа изградити, па ни онакву БиХ, како су је у својим главама зацртали они који су све ово "спонтано" организовали.
  --------------------------------------------------------------------------
    НАПОМЕНА:

  Иако је још 2006. године, са истрагама престало хашко тужилаштво, ипак од Хашког трибунала тражим да се огласи и да оптужи само СРБЕ, јер СРБИ "поново руше" Сарајево, Тузлу, Зеницу, Мостар, Бихаћ итд.

   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva