Slavko Jovičić -

БиХ - Изетбеговић - реаговање / ЈОВИЧИЋ: СРБИ СЕ НЕ ПЛАШE ПРИЈЕТЊИ

Autor sjovicicslavuj | 18 Oktobar, 2011 | read_nums (503)          БАЊАЛУКА, 18. ОКТОБРА /СРНА/ - Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Славко Јовичић изјавио је данас да Република Српска /РС/ не жели никакве сукобе и рат, те да српски народ неће уплашити пријетње бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића.

          "Очито је да бошњачкој политичкој елити највише смета предсједник РС Милорад Додик зато што брани интересе РС, њену позицију и не ремети односе у БиХ као што то они раде", рекао је Јовичић Срни поводом Изетбеговићевог отвореног писма у којем је запријетио да ће "сто посто патриоте" бранити цјеловитост БиХ у сваком тренутку.

          Он је поновио да је РС уставна категорија и да ће тако бити и у наредном периоду.

          "БиХ никада неће бити уређена како су они зацртали и бити исламска држава. Ако нас Бошњаци истјерају из институција БиХ као 1992. године, никада се више вратити нећемо, а то значи да су срушили БиХ", додао је Јовичић.

          Бошњачки члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић оптужио је предсједника РС Милорада Додика да је одговоран за "једну од најдубљих криза у БиХ од Дејтона до данас" и запријетио да ће, како је навео, "сто посто патриоте" бранити цјеловитост БиХ у сваком тренутку.


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Najnovije...

Kategorije

Arhiva