Slavko Jovičić -

РАЗМАТРАН ПРИЈЕДЛОГ ИЗМЈЕНА ЗАКОНА О ЗАШТИТИ ТАЈНИХ ПОДАТАКА

Autor sjovicicslavuj | 10 Maj, 2010 | read_nums (428)

   


          САРАЈЕВО, 10. МАЈА /СРНА/ - Заједничка комисија за надзор над радом Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ Парламентарне скупштине БиХ разматрала је данас Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о заштити тајних података, који је предложио Савјет министара БиХ, изјавио је Срни члан ове комисије Славко Јовичић.

          Он је нагласио да се комисија није изјашњавала о приједлогу измјена закона, јер је на овај законски акт два амандмана уложила замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Душанка Мајкић.

          "Пошто на сједници Комисије није било овлаштеног предлагача Закона, односно представника Савјета министара БиХ, чланови Заједничке комисије су донијели закључак да се изјашњавање одложи до наредне сједнице", рекао је Јовичић.

          Он је напоменуо да постоји пословничка могућност да се од Колегијума Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ затражи и додатно вријеме за изјашњавање о Приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о заштити тајних података док се предлагач овог законског акта не изјасни о амандманима.

          На данашњој сједници разматрани су и Извјештај о посјети Комисије Великој Британији и извјештај о посјети сједишту Обавјештајно-безбједносне агенције у Сарајеву.

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva