Slavko Jovičić -

Travnički „Borac“ lansirao „Obamu“!

Autor sjovicicslavuj | 15 Novembar, 2008 | read_nums (469)

   14. novembar    

   U čast novoizabranog predsednika SAD, poznata kompanija iz Travnika proizvela novu liniju poslovnih muških odela pod nazivom „obama“

                                           

   TRAVNIK – Kompanija „Borac“ iz Travnika , u čast novoizabranog predsednika SAD Baraka Obame, pokrenula je novu liniju poslovnih odela koja će nositi ime novog stanara Bele kuće.

  Izvršni direktor ove najstarije fabrike odeće u BiH Ahmet Čurić izjavio je da su „Obamina elegancija i moda“, kao i činjenica da su Amerikanci finansijski pomogli pokretanje proizvodnje u ovoj kompaniji, koja je bila zatvorena od 1992. do 1995. bili ključni motivi prilikom izbora imena za novu liniju odela.

     -  Liniju „obama“ predstavljaju visoko kvalitetna poslovna odela, a ime se samo nametnulo jer je novoizabrani predsednik vrlo elegantan čovek i jedan od retkih koji znaju kako treba nositi odelo. Osim toga, svidelo nam se kako zvuči ime za liniju „obama“ i smatramo da će se dopasti mnogim ljudima – rekao je Čurić.

                                    

   „Borac“ ne sme da zapostavi i prijatelje BiH Klintona, Holbruka i Olbrajtovu, kaže Slavko Jovičić, poslanik u Parlamentu BiH.

      Medjutim, poslanik u Parlamentu BiH Slavko Jovičić kaže za Press RS da je ovaj potez menandžmenta „Borca“ klasičan primer „beskičmenjaštva i podvorništva koji su osnovna karakteristika celokupne bošnjačke političke i javne scene“.

   -  Da je čuveni nobelovac Ivo Andrić još živ, verujem da bi umesto „Travničke hronike“ bio primoran da piše „Obamina travnička hronika“! Ne bi bilo loše da proizvodjači u RS pokrenu liniju cipela sa istim nazivom, a hercegovački Hrvati bi svoj interes mogli da pronadju u proizvodnji košulja i kravata i tako bi bila kompletirana multietnička kolekcija „Obama“, koju bi trebalo izvoziti širom sveta!

  Pošto sam dobio poziv za gostovanje u Kongresu, mogu da novom predsedniku SAD uručim zajednički dar svih srećnih gradjana multietničke BiH! – kaže Jovičić.

   - On je istakao da „Borac“ hitno mora da pokrene „konfekcijsku liniju posvećenu Bilu Klintonu, Ričardu Holbruku i Medlin Olbrajt, da se ovi „provereni prijatelji BiH ne bi osečali zapostavljenim“!

  B. KNEŽEVIĆ


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva