Slavko Jovičić -

СРБИ на вјетрометини у балканској вукојебини

Autor sjovicicslavuj | 11 Februar, 2019 | read_nums (158)
   
  ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
  Срби имају велику шансу да опстану ако се још више приближе браћи Русима и провјереним пријатељима Кинезима који нас никада нису бомбардовали и ни педаљ државе нам нису отели.

  НАТО злочинци предвођени Америма су након Другог свјетског рата извршили агресију и разорили 37 суверених држава и широм свијета су убили преко 20 милиона недужних људи, а Србима су отели наше Косово и Метохију, разорили СРБИЈУ и РЕПУБЛИКУ СРПСКУ и оставили нам за вијекове вијекова осиромашени уранијум да нас убија.
   
  Амерички имперјализам и непријатељство против Срба еклатантно је доказано отимањем наше колијевке рађања, постојања и опстанка Косова и Метохије из састава Србије. Амери, НАТО и бриселска антисрпска камарила су на тај начин на балкану створили другу шиптарску државу.  

  Све више је држава у свијету које то увиђају, чак су међу њима и чланице злочиначког НАТО савеза као што је италијански парламент који је прије пар дана усвојио резолуцију о масовном оболијевању њихових војника од осиромашеног уранијума и то само оних који су боравили на Косову и Метохији.

  Довољно је само знати да су Хашки суд основали Амери подржани НАТО злочинцима и да је трибунал, уз новац из УН, финансиран и донацијама Рокфелера, Сороша, арапских земаља, као и из “црних канала”. Потрошено је скоро три милијарде долара само за пресуде Србимa. Уз огромне зараде у трибуналу, тужиоци и судије нису били имуни ни на мито. Јер, како је могуће објаснити чињеницу да је некадашњи замјеник главног тужиоца и крволок Џефри Најс данас главни адвокат у одбрани шиптарских терориста који су починили стравичне злочине над Србима на Косову и Метохији. 

  Судије, тужиоци, истражитељи, савјетници, преводиоци, аналитичари, секретари… – хашка администрација коштала је грађане свијета двије и по милијарде долара! Администрација у трибуналу у једном времену бројала је 1.238 запослених из 84 земље. Толико новца су, према званичним извјештајима, издвојиле Уједињене нације. Било је, међутим, и обиља донација у новцу и разним другим врстама помоћи, углавном од стране Амера и других српских непријатеља.

  Да нам ништа нису помогли, а јесу - СРБИ вјећно требају да буду захвални браћи РУСИМА што су ветом у Савјету безбједности Уједињених нација спријечили да СРБИЈА за вијек вијекова буде проглашена геноцидном државом, а СРБИ геноцидним народом. То треба да буде највећа захвалност СРБА браћи Русима и ПУТИНУ! Ниједан СРБИН ово не смије да заборави, јер ово нема цијену.

  На сву срећу, огромна већина Срба и не помишља да се придружи злочиначкој НАТО Алијанси.
  Хајд' у здравље!
   

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "СРБИ на вјетрометини у балканској вукојебини"

  Ako se Srbi ne vrate svetom Pravoslavlju, molitvi i postu, neće nam pomoći ni Rusija niti Kina!

  Autor aleksandar402ns 11 Februar 2019, 11:29

  Све је то уреду, али никакве молитве нам не могу помоћи ако не схватимо глобалне односе у свијету.

  Мали смо ми народ и ако нам наши пријатељи не помогну - нестаћемо, јер у овом суровом свијету владају само сила, моћ и пушка. Нажалост, тако је.

  Autor sjovicicslavuj 11 Februar 2019, 11:52
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva