Slavko Jovičić -

ОБЈЕДИНИЛИ ТИТУЛЕ ... Даме стопама звездиних шампиона ...Звездина спортска кућа препуна титула и медаља ... Џудисткиње ЗВЕЗДЕ шампионке Србије!

Autor sjovicicslavuj | 24 Decembar, 2018 | read_nums (125)


  Трофејну ризницу нашег клуба од данас краси и пехар намијењен шампионкама Екипног првенства Србије за жене у џудоу. 

  Црвена звезда у саставу
  Емилија Лабовић, Андреа Стојадинов, Милица Николић, Маша Стојановић, Јелена Остојић, Ања Обрадовић, Светлана Дакић, Катарина Денић, Дјурдјина Радмиловић
  и Милица Жабић 
  ове године окитиле су се златним медаљама.

  Дјевојке из Љутице Богдана капитенски је предводила Милица Николић, најбоља српска џудисткиња која је повела тим у побједу.
  ------------------------
  ЗВЕЗДИ НИКАД У ИСТОРИЈИ ОВО НИЈЕ УСПЕЛО: Ова година је историјска за клуб!

  Историјска година за џудо клуб Црвена звезда! Дуго ће памтити црвено-бели ову 2018. годину у којој су успјели оно што никада нису у својој историји.

  И џудисти и џудисткиње су постали државни прваци Србије и тако објединили титуле у обје конкуренције, што се никада раније није догодило.

  Такође, претходно су џудисти освојили историјску бронзану медаљу у Лиги шампиона, а ово сада је била само круна најуспјешније године.

  Михаил Морохојев, Страхиња, Милан и Илија Бунчић, Стефан и Немања Мајдов, Дмитри Герасименко, Бојан Дошен, Стефан Живковић, Војин Тањевац, Јован Вулин, Филип Живојиновић и Светозар Стајковац постали су прваци Србије на татамију у Шумицама.


   
   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva