Slavko Jovičić -

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ ... Незабиљежен успјех ... Прва учешће и одмах и прва титула на ВТА турниру!

Autor sjovicicslavuj | 29 Jul, 2018 | read_nums (321)
   
  ОЛГА ДАНИЛОВИЋ Анастасија Потапова  
  2:1 (7:5, 6:7/1:7/, 6:4)


  --------------------

  Олга и Анастасија су вршњакиње, имају по 17 година и прве су играчице рођене 2001. године или касније које играју у финалу неког ВТА турнира.

  СРПКИЊА је 187. играчица планете,
  док Рускиња заузима 204. позицију на свјетској ранг листи.   Сјајна 17-годишња ОЛГА ДАНИЛОВИЋ у свом првом професионалном наступу на ВТА тирниру у Москви освојила је своју прву ВТА титулу, 
  чиме је постигла до сада незабиљежен успјех. 

  Иако је испала у другом колу квалификација као "лаки лузер" ушла је у главни жријеб и све је редом побјеђивала, чак и четири тенисерке из првих стотину, а једну из десет најбоље рангираних играчица на свијету /Њемицу Јулију Гергес/.

  -----------------------------------------------
  Успјех из снова!
  Олга Даниловић је осим прве ВТА титуле зарадила 
  и невјероватних 163 хиљаде долара!


  На најновијој ранг листи Женске тениске асцоцијације, наша млада тенисерка Олга Даниловић остварила је најбољи пласман у каријери.

  Историјска, прва професионална титула, освојена на ВТА турниру у Москви, донијела је овој 17-годишњој играчици 280 бодова, али и скок са са 187. на 112. мјесто свјетске ранг листе.1 Komentari & 0 Trekbekovi od "ОЛГА ДАНИЛОВИЋ ... Незабиљежен успјех ... Прва учешће и одмах и прва титула на ВТА турниру!"

  У историји свјетског женског тениса ОЛГА ДАНИЛОВИЋ је први "лаки луер" која је освојила ВТА турнир!

  "Лаки лузер" је срећни добитник. Наиме, Олга је у другом колу квалификација изгубила, али је имала срећу да буде извучена жријебом и да настави такмичење због одустајања једне тенисерке.

  Autor sjovicicslavuj 30 Jul 2018, 10:15
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva