Slavko Jovičić -

НОВАК ЂОКОВИЋ/ĐOKOVIĆ NOVAK - НЕПРИКОСНОВЕНИ ТЕНИСКИ КРАЉ ПЛАНЕТЕ!

Autor sjovicicslavuj | 31 Jul, 2016 | read_nums (267)
   
  31.7.2016.  Директно: ПАЛЕ/Торонто
  Новак Ђоковић
  30. титула из Мастерс серије
   
   Новак Ђоковић у два сета савладао Кеија Нишикорија и освојио четврту титулу на Роџерс купу у Канади. До сада је Новак Ђоковић освојио 66 турнира у каријери, од чега 30 Мастерс серије 1000 по чему је рекордер. Новак је показао да је спреман за наступ на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, гдје важи за главног фаворита за освајање златне медаље.
   
   
  Новак Ђоковић  Кеи Нишикори 

  2:0 (6:37:5)

  Био је турнир у Канади увод и загријевање првог тенисера свијета за Олимпијске игре у Рио де Жанеиру. Нема сумње, на основу свега што смо видјели, ако не буде непредвиђених дешавања у Бразилу, Новака ћемо видјети на побједничком постољу, вјероватно највишем.

  Новак се на овај турнир вратио одморан, свјеж, још гладнији побједа. Ово му је четврта освојена титула у Канади.

  Није Јапанац имао ни промил шанси против разгоропађеног српског тенисера. Новак је за пола сата игре ријешио први сет, направио брејк за 4:2, а онда реализовао трећу сет лопту. 

  Чинило се да ће у другом сету имати лакши посао Новак. Повео је 3:1, али је услиједила серија Јапанца који је преокренуо на 4:3, пошто је искористио успаваност српског аса. 

  То мало наде било је све што је Кеи добио, Новак није имао намјеру да игра трећи сет, направио је нови брејк и реализовао је трећу меч лопту за десету побједу у 12 досадашњих сусрета ова два тенисера.
   

   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva