Slavko Jovičić -

Нижу се титула до титуле - ЗВЕЗДА доминира и побјеђује!

Autor sjovicicslavuj | 6 Mart, 2016 | read_nums (230)

  6.3.2016.
  Први пут у својој историји рагбисти Црвене звезде успели су да освоје Супер куп Србије и то на феноменалан начин, тријумфом против Дорћола резултатом 30:0. Екипа Дорћола је дуго владала српским рагбијем 13, од 2001. године, а РЛК Црвена звезда је први клуб који је успео да помути њихову славу и прекине њихов дуги низ освајања трофеја тријумфом у финалу плеј-офа 2014. године са 36:26 и то на гостујућем терену. Међутим, Дорћол је прошле године успео да се врати на трон и освоји све трофеје на домаћој сцени. На отварању нове сезоне Звезда је успела да елиминише Партизан у полуфиналу, а затим стигне до свог првог трофеја у Супер купу Србије и то несвакидашњим резултатом против великог Дорћола,

  Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/131885/2016/03/06/ragbisti-osvojili-super-kup-srbije/
  Први пут у својој историји рагбисти Црвене звезде успели су да освоје Супер куп Србије и то на феноменалан начин, тријумфом против Дорћола резултатом 30:0. Екипа Дорћола је дуго владала српским рагбијем 13, од 2001. године, а РЛК Црвена звезда је први клуб који је успео да помути њихову славу и прекине њихов дуги низ освајања трофеја тријумфом у финалу плеј-офа 2014. године са 36:26 и то на гостујућем терену. Међутим, Дорћол је прошле године успео да се врати на трон и освоји све трофеје на домаћој сцени. На отварању нове сезоне Звезда је успела да елиминише Партизан у полуфиналу, а затим стигне до свог првог трофеја у Супер купу Србије и то несвакидашњим резултатом против великог Дорћола

  Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/131885/2016/03/06/ragbisti-osvojili-super-kup-srbije/
                                                                                
   
  Први пут у својој историји рагбисти Црвене звезде успјели су да освоје Супер куп Србије и то на феноменалан начин, тријумфом против Дорћола резултатом 30:0.

  Екипа Дорћола је дуго владала српским рагбијем 13, од 2001. године, а РЛК Црвена звезда је први клуб који је успио да помути њихову славу и прекине њихов дуги низ освајања трофеја тријумфом у финалу плеј-офа 2014. године са 36:26 и то на гостујућем терену.

  Међутим, Дорћол је прошле године успио да се врати на трон и освоји све трофеје на домаћој сцени. На отварању нове сезоне Звезда је успјела да елиминише Партизан у полуфиналу, а затим стигне до свог првог трофеја у Супер купу Србије и то несвакидашњим резултатом против великог Дорћола.     

  Тим који ће бити златним словима уписан у клупску историју као први освајач Супер купа Србије чинили су:

  Милош Ћалић, Војислав Дедић, Владислав Дедић, Вук Штрбац, Рајко Трифуновић, Драган Васиљевић, Петар Милановић, Марк Пулен, Ненад Жујовић, Никола Вулић, Миодраг Томић, Милош Костадиновић, Младен Ранђић, Иван Ђорђевић, Денис Ченгај, Ненад Салијевић и Александар Предојевић.

                                                   
   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva