Slavko Jovičić -

Друштвене мреже разбијају досаду, али изазивају и овисност ... Недјељом по некад ... Цртица из свакодневице

Autor sjovicicslavuj | 17 Januar, 2016 | read_nums (199)
   
  Недјељом по некад ... Цртица из свакодневице

  ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

  Никада се не зна, а неће се ни сазнати. Уосталом, коме би било битно и да се сазна. Какве би било ко од тога имао користи?  Никоме то није  потребно. А ако није потребно, онда је и бесмислено о томе и говорити. 

  На безброј сајтова, па и на цијелој несагледивој мапи интернет пространства много тога се дешава. 

  Све се то свакодневно одвија пред нашим очима, овдје и сад. Тако је било јуче, а биће тако и сутра и убудуће.  Наиме, поставља се питање шта људе тјера и која је то снага, да не кажем центрипетална сила и жеља да објављују многе ствари на интернету.  У старту се зна да ће то заинтересовати мали број људи.  Минималне су центрипеталне дистрибутивне силе које би било кога приморале да се бави и оним стварима које га уопште не интересују.   

  Ту смо дакле, али само у покушају појашњења, али не и разјашњења многих мистичних ствари које се захваљујући интернету одвијају пред нашим очима. Свако од нас објављује оно што жели или оно што зна, очекујући да ће то ипак неко да примјети и да прочита. Мада се ни сами се не интересујемо шта то други пишу и шта објављују и какве су вриједности објављеног “материјала”.

  Међутим, погрешно је размишљање само да смо својим текстомили неким својим објавама учинили нешто епохално. Ма ни случајно. Наиме, код огромног броја људи увијек су већу пажњу изазивале сензације и скандали, него неке нормалне ствари и појаве.                                                                                                                                                    Одох, јер ми треба знања и нових сазнања...

   

   


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva