Slavko Jovičić -

Кратка цртица из свакодневице ... Хоће ли нас поново изненадити поплаве и са каквим посљедицама?!

Autor sjovicicslavuj | 14 Oktobar, 2015 | read_nums (223)

   ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

   
  Киша непрестано пада ... Словенија и Хрватска врше припреме за надолазећи водени талас који би могао да изазове нове поплаве.

  У Босни и Херцеговини “стање нормално”, рапортирао би неко са најнижим чином у хијерархији власти. Јер Босна и Херцеговина има много “важнијих ствари”! О проблемима не треба ни говорити. Проблеми су заправо саставни дио беха стварности и они се само гомилају.

  Република Српска као да се налази у безваздушном простору и језди ли језди, мада нико не зна у којем правцу и којим иде путем. Јер, многима у Републици Српској много је важније шта је негдје рекао Милорад Додик или шта је неко небитан из опозиције негдје изјавио. 

  А тих изјава има “у неограниченим количинама”. Све су оне у функцији наставка и продуженог дјеловања у слуђивању народа којем више није ни до чега, осим до голог преживљавања.

  Но, по свему судећи, у Републици Српској је топ тема исфабриковани медиски сукоб између БН ТВ и РТ РС који пламти несмањеном жестином. Познато је да је од свог оснивања БН ТВ програмско и медијско крило СДС-а и свих опозиционих партија које су против актуелне власти, а посебно које су против Милорада Додика.

  РТ РС, наравно, чврсто стоји уз власт и узвраћа на жестоке ударце такозваних независних и “објективних медија”, а прије свега БН ТВ. 

  Не знам ко ће побиједити у медијском рату, али молим Бога да нас бар заобиђу
  поплаве.
   

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Кратка цртица из свакодневице ... Хоће ли нас поново изненадити поплаве и са каквим посљедицама?!"

  Има ту пуно нових палчића. :)

  ПС
  Не пратим политичке (не)прилике у својим земљама,
  оне ме сустижу.

  "Не знам ко ће побиједити у медијском рату, али молим Бога да нас бар заобиђу поплаве."
  хаха, сјајна цртица :))

  топао поздрав ;)

  Autor Aneta 14 Oktobar 2015, 12:56

  Вала баш тако драга Анета.

  У ове неприлике су нас довели многи ликови који су искористили разне прилике, углавном незаслужено.

  Но, шта је ту је. Много људи који су скромне памети су далеко догурали само што су у право вријеме гурали кола која су вукли побједници.

  Велики поздрав за тебе!

  Autor sjovicicslavuj 14 Oktobar 2015, 21:26
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva