Slavko Jovičić -

Србија - Блиско-источна и Шиптарска азилантаска криза ...ЕУ - КУКУ! Поглед из мог многоугла.

Autor sjovicicslavuj | 28 Jun, 2015 | read_nums (360)

  ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

  Мађарска је почела да прави зид срама према Србији дуг преко 120 километара. Цивилизацијски је то, нема шта. Брисел и Унија треба и струју да укључе у жице које ће поставити на зиду европског срама.

  Било би добро и напон струје да појачају, јер 220 волити је мало за убијање Срба, а и за азиланате који бјеже, управо из земаља које је Европа, предвођена Америком и НАТО пактом разорила и народе поубијала.

  На десетине хиљада азиланата, углавном Арапа, сваком биједом и трагедијом већ убијених, покушавају да се "удоме" у крилу зле маћехе, зле Европе, која их је и довела у стање пакла и нестанка. Но, „паметни и са великом љубављу наоружани Европљани су се присјетили своје не тако давне традиције, па им је поново на ум пао нови електрични зид и ограда.
   
  Такво хаотично стање вјешто користе и Шиптари са Косова и Метохије и као и увијек до сада, ловом у мутном настоје да приграбе себи "бољи живот", бјежећи из Тачијеве, такође "демократије", коју, гле чуда, опет свесрдно подржава иста та Европа, која је Србима силом отела вјековно и прадједовско огњиште Косово и Метохију. Треба се надати и у то треба вјеровати да је то само привремено. Оваква зла Европа саму себе ће појести до посљедњег залогаја, све док та творевина на крају и не пропадне.

  Не знам зашто се излажу толиким трошковима око изградње зида кад су могли да пренесу "Берлински зид". То би им било много јефтиније него овако.

  У цијелој тој агонији коју је Европа сама створила, ипак су заборавили једну ствар, а она је кључна. Струју је измислио СРБИН НИКОЛА ТЕСЛА и напон од 220 волити је тако "програмирао" да ништа не може Србима.

  Зато Брисел мора да размисли да појача напон најмање на 320 волити. Ако су у Бриселу уопште свјесни под којим су они напоном и на којим фреквенцијама функционишу њихови сулуди ментални склопови.
   
                                                              Живјела европска демо(Н)кратија!
   
   

  My picture!

Kategorije

Arhiva