Slavko Jovičić -

Сваког Србина удри по глави барем са поједном резолуцијом, ако их већ није могуће пушком и бомбама поубијати!

Autor sjovicicslavuj | 20 Jun, 2015 | read_nums (386)
   
                                                                     ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
   
   
  Никад неће престати хистерична европска кампања усмјерена против Београда и Бања Луке. Разно разне резолуције манифестоване уцјенама и ултиматумима стално ће  Србима висити о главама на полупрекланим, никад докланим српским вратовима.

  Резолуција „о геноциду“ који се наводно десио у Сребреници је покушај најјачих сила које ведре и облаче у Европској унији да Србима наметну колективну одговорност за сва ратна дешавања на просторима екс Југославије. Додуше нема ту ништа ново што већ не знамо, јер се ради о покушају препарирања истине и прању сопствене савјести Лондона, Берлина, Париза и свих чланица бриселских држава-послушница због настојања да се уништи српски народ и сломије српска привреда без које нема опстанка народа ни у Србији, а поготово нема у Републици Српској.

  Наравно да је у тој бјесомучној кампањи против Срба своје високо мјесто обезбиједила и Хрватска. Уосталом, кад је то Хрватска мировала кад је Србија у питању. Није никад, већ се увијек лажно представљала као тобожњи пријатељ Србије што је, најблаже речено потпуна хипокризија и лицемјерство. Званичном Загребу једини интерес је стабилизација хрватских привредних интереса у Србији.

  Хрватски новокомпоновани бизнисмени будзашто су покуповали многа предузећа и фирме по Србији, највише у Београду. Јер да није отворене Србије хрватска привреда и економија би банкротирале. Зар неко мисли да Хрватска привреда може бити конкурентна Њемачкој или Аустријској. Свакоме ко иоле прати друштвене прилике и стање на балканској вукојебини зна да су ови простори намијењени за утапање Балкана у бриселско ропство. Свима је познато да су све државе са простора Балкана, а богами и мало шире,  обични заморчићи у глобалној стратегији најјачих држава у Европи.

  Зар било ко од скоро сломљених Срба, над којима се врше разни експерименти, мисли да бивши предсједник САД Бил Клинтон иде у Сребреницу зато што поштује и што воли муслимане и што вјерује да је био геноцид над муслиманским "цивилима". Клинтон и злочинци који су убијали српски народ и који су разарали српско ткиво и државу настоји са безуспјешним доказивањима да су Срби геноцидан народ, чиме би оправдао америчку и европску антисрпску политику и злочиначко бомбардовање српских земаља.

  Коме још треба доказано доказивати. Не треба никоме. Јер, гдје год су Американци заједно са својим европским сателитима и сатрапима војно интервенисали – те државе су у распаду или су осуђене на нестанак. Напросто, није могуће избројати свакодневне жртве, које се броје на стотине, а има дана кад су те бројке изражене и у хиљадама невино убијених људи. Разлози су различити. Страдају људи у злочиначким НАТО интервенцијама и та агонија се касније наставља и трансформише у унутрашња међусобна истријебљења домицилних народа. 

  Амери и њихови европски сателити и послушници након агресија над сувереним државама и након повлачења свугдје су остављале само пустош и потпуно разорене државе. 

  Било како било, сваком Србину, па и тек рођеном српском дјетету о врату висе разне антисрпске резолуције, које странцима служе за дисциплиновање Срба и сламање Србије и српског народа у цјелини.
   

2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Сваког Србина удри по глави барем са поједном резолуцијом, ако их већ није могуће пушком и бомбама поубијати!"

  Да су људи паметни, као што нису, посебно муслимани, уместо добродошлице би ухапсили Била Клинтона, јер је он кривац, као и целокупна политика Запада према бившој Југославији. Али кога занима истина? Оне који купе кајмак сигурно не.

  Поздрав!

  Autor pricalica 20 Jun 2015, 22:08

  У овом кратком тексту само сам подсјетио на српску наивност и на намјере и активности српских непријатеља које никада неће престати.

  Злочинац Бил Клинтон је само парадигма агресивне и злочиначке политике Запада према Србима.

  Остаје чињеница и пословица - "шукати се никада не могу борити против рогатих"!
  Заправо могу се борити, али увијек ће изгубити. И ту се ништа не може промојенити.

  Велики поздрав и теби!

  Autor sjovicicslavuj 21 Jun 2015, 06:49
Dodaj komentar





Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva