Slavko Jovičić -

НОЛЕ И КАД "ГУБИ" - ОН ПОБЈЕЂУЈЕ!

Autor sjovicicslavuj | 1 April, 2015 | read_nums (187)
   
   
  1.4.2015. директно: ПАЛЕ/Мајами
  НИЈЕ ЗБОГ ПРВОГ АПРИЛА, АЛИ НОЛЕ СЕ НЕВЈЕРОВАТНИМ ЧУДОМ ИЗВУКАО ИЗ ВЕЋ ВИЂЕНОГ ПОРАЗА!
  НОВАК ЂОКОВИЋ - Александар Долгополов 2:1 (6:7/3-7/; 7:5; 6:0)
  ***************
  НОЛЕ се подигао из тоталног понора и прошао у четвртфинале Мајамија!
  НОВАК ЂОКОВИЋ био је пред другим поразом у 2015. години пошто је у осмини финала турнира у Мајамију имао минус од једног сета и три гема против Украјинца Александра Долгополова, али је на крају славио.

  НОЛЕ је у великом дијелу меча играо врло слабо, у неким моментима чак и очајно и изгледало је као да  се шалио са нама навијачима за 1. април, али није изгледало као добра шала. Чак напротив. НОЛЕ је био у најдубљој провалији и само необјашњивим чудом се спасио амбиса и великог пропадања у бездан.

  ЂОКОВИЋ је заслужено изгубио први сет.
  И удругом сету НОЛЕ је губио са 3:0 и 4:1 у гемовима, али онда као да се тек пробудио из дубоког сна почео је да игра своју препознатљиву игру, а то је значило да креће у "јуриш" на противника! НОВАК ЂОКОВИЋ је упалио све аларме,  додао је гас, опустио руку, направио серију и као феникс изникао из пепела и тако извојевао велику побједу.

  НОЛЕ је, у духу онога што је приказао током цијелог тунира у Мајамију, имао великих осцилација у првом сету, али се чинило да ће ипак доћи до предности - међутим, то се није десило.

   Након изгубљеног првог сета, а онда и очајног старта у другом, НОЛЕ  је јурио и стигао Украјинца који је у првом наврату "намирисао крв", али онда је упао у клопку из које није могао да изађе. 
  НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ У ЧЕТВРТФИНАЛУ!
  


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva