Slavko Jovičić -

Томислав Караџић, надимак “Толе” - кривична пријава

Autor sjovicicslavuj | 15 Novembar, 2014 | read_nums (184)
   
                                                             Кривична пријава

  Тужени: Томислав Караџић, надимак “Толе”

  Генералије: Томислав Караџић је рођен 10. 02. 1939. године у Петњици. 
  На мјесто председника Фудбалског савеза Србије, са четворогодишњим мандатом (2008-2012), изабран је на Скупштини ФСС, 15. јула 2008. године у Београду. До тог дана обављао је функцију предјседника Фудбалског клуба Партизан.

  Тужбу подносим надлежном Суду у Београду

  Тужени Томислав Караџић је одговоран што се бахатим понашањем односио и односи према Фудбалском савезу Србије и што таквим начином руковођења годинама наноси душевну бол и патњу, како мени тако и бројним навијачима Србије.

  Наиме, тужени је довео за селектора Дика Адвоката који је упропастио фудбалску репрезентацију Србије и који је једини селектор у свијету који своје поразе наплаћује стотинама хиљада евра из касе коју је великодушно и расипнички опустошио тужени, како се наводи у преамбули тужбе.

  Овом тужбом устајем против најодговорнијег лица у Фудбалском савезу Србије који је својим свјесним чињењем починио низ тешких злоупотреба приликом обављања своје функције на челу Фудбаског савеза Србије. 
  Србија већ деценију не игра никакву улогу у свијету фудбала. Као чињеницу износим да се Србија није пласирала на претходно Свјетско првенство, а неће ни на ово Европско,чиме ми је онемогућено спортско и патриотско навијање за Србију.

  У тужби истичем и одштетни зхтјев према Фудбаском савезу Србије и тражим да Суд донесе пресуду у моју корист и да ми се исплати новчана сума у висини 50 одсто средстава које је као селектор остварио Дик Адвокат.

  Подносилац тужбе Славко Јовичић Славуј.
   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva