Slavko Jovičić -

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ - ИЗЛАЗАК НА СЛОБОДУ!

Autor sjovicicslavuj | 12 Novembar, 2014 | read_nums (199)
   

      Поглед са стране

         ***************

                                ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ


  Након скоро занемарљивог броја чланова и присталица СРС на аеродрому "Никола Тесла" /Агенције јављају да је било свега око 300 симпатизера/ и  пар стотина испред сједишта СРС у Земуну, поставља се отворено питање шта у политичком смислу за Србију значи излазак Војислава Шешеља из хашкe тамницe.


  Одмах да кажем да сам обрадован изласком Војислава Шешеља из Хашког казамата смрти, изласком из тамнице која је и основана само за Србе и да ме радује кад било ко од Срба изађе на слободу. Јер најбоље знам шта је СЛОБОДА! 


  Истина, Србе у Хагу не злостављају физички, не пребијају их и не муче настравичнијим мукама као што су у претходном грађанском рату у БиХ злостављали нас по муслиманским конц-логорима смрти. 

   

  Но, свако неоправдано и противзаконито лишавање слободе је најнехуманија ствар,  односно то је проклетство за човјека као живо биће. 

  Кад сам рекао противзаконито, онда треба имати на уму  чињеницу да је и сам Хашки трибунал основан противзаконито, дакле без сагласности Генералне скупштине Уједињених нација. Заправо, ради се о злогласном трибуналу који је пројект Американаца и њихових сателита.


  Иако се већ неколико дана знало да ће Шешељ допутовати у Београд, изгледа, да се тим поводом правила само медијска хистерија и да се непотребно до усијања подгријавала атмосфера - "шта ће бити кад Воја дође у Београд"?!

   

   

  То су путем друштвених мрежа чинили многи активисти, као и они што "све знају". Доласком Војислава Шешеља из Хага на разне начине пријећено је владајућем режиму о наводној дестабилизацији политичке, па и безбједносне ситуације у Србији.

  Ако је судити према данашњем симболичном одзиву грађана на дочеку, онда се јасно може закључити да неки људи, углавном интернет "хероји"  своје животе живе у еуфоричном, односно имагинарном и нераеалном свијету. 


  Најважније је да се очува мир и безбиједност свих грађана у Србији! Србији не треба никакав хаос, који су неки прижељкивали и најављивали.


  Активна је и Соња Бисерко, која заправо никад није ни престајала са бројним увредама на рачун српског народа, користећи сваку прилику да се путем антисрпског Хага обрачуна и са својом земљом Србијом. За очекивати је да ће се излинђалој Бисерко прикључити и стална булумента анти Срба, која само чека да искочи из засједе и да се обруши на Србију. 


  Медији у Федерацији БиХ /једном дијелу Босне и Херцеговине/ са бошњачком вечином су по устаљеној пракси устали на ноге и у већ виђеним манирима користе сваку прилику да се обрачунају са Србима, истина онако на вербалној и крајње увредљивој матрици за коју је Војислав Шешељ само добар повод и изговор за хистерију која влада у огромној вечини бошњачког народа.

   

  Много и нашироко могло би се говорити о данашњем изласку Војислава Шешеља из хашког казамата смрти. Но, пошто не постоји медиј у региону, па скоро ни неки појединац на друштвеним мрежама којима Шешељ није топ тема, онда стављам тачку на овај текст. Сви, углавном, на свој начин описују данашње пуштање Шешеља. С обзиром да јединственог става ни у чему нема и да га ни по којем питању никад није ни било, онда се тако нешто ни у овом случају није могло очекивати .

   

            СРЕЋНА ТИ СЛОБОДА ВОЈИСЛАВЕ ШЕШЕЉУ!

   


Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva