Slavko Jovičić -

ПЕДЕРИ И ПЕДЕРУШЕ - НА МЈЕСТУ ВОЉНО!

Autor sjovicicslavuj | 2 Novembar, 2014 | read_nums (364)
   
  ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
   
  Данас ће све очи педерске такозване демократске Европе бити усмјерене према Подгорици. У некада славном и поносном граду црногорског соја и чојства одржаће се "Парада поноса".
   
  Држи ме увјерење  да ће се на том срамном скупу окупити мали број шљама и несоја, којем је додијало да се међусобно јебу, па су одлучили да то подигну на виши - интернационални ниво. Па кад се већ педеришу нека то онда буде са "стилом" и у складу са прокламованим педерским принципима Брисела...

  Срећа је па је огроман број честитих Црногораца ван оваквих дешавања, али и они морају да слушају своју власт, јер забога, њихова власт им више жели доброга, него што то народ жели сам себи...

  У БиХ овакве срамне педерске лакрдије изопачених и настраних ликова није могућ ни организовати. А и кад би било, онда би морало да се организује најмање пет педерских парада:

  - Бошњачка, 
  - Српска, 
  - Хрватска,
  - Оних који се изјашњавају као остали и
  - наравно парада педера-странаца, јер је БиХ још увијек под протекторатом и окупацијом такозване међународне заједнице...

  Срећа је па је БиХ још увијек ван оваквих срамних манифестација,
  јер одавно у БиХ  - нико никога ни за шта не јебе!
   
  МАШАЛААААА.....

   

8 Komentari & 0 Trekbekovi od "ПЕДЕРИ И ПЕДЕРУШЕ - НА МЈЕСТУ ВОЉНО!"

  Код нас у Србији, педери су прошли ту прву етапу названу „парада поноса“. Идуће године следи ОКУПЉАЊЕ. Коју ће улицу у Београду заувек заузети, загадити је мокраћом, изметом и излучевинама болесне страсти, за сада је тајна. Како то њихово демократско окупљање изгледа погледајте на овим линковима. То су западне, америчко-европске демократске тековине.
  Само клинете на дугменце са текстићем ,, I agree to the above terms. i would like to view the report ,, - и ..... Отворитеееееее ..................

  http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php

  http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php

  Унапред упозоравам оне са слабим стомачићем, да забатале отварања горепостављених линкова.

  Славују се извињам што сам му са овим опоганио блог.

  Autor Лаки 02 Novembar 2014, 11:19

  Као и увијек пуштам коментаре, наравно сем оних који вријеђају српски народ,
  па НАРАВНО и мене, разумљиво.

  Лаки, да ти одмах кажем да ниједан линк барем ја нећу отварати.
  Неколико пута сам био у Америци. Био сам и гост у америчком Конгресу и имао сам несрећу да ми је протокол одредио да разговарам и са пар конгресмена који су прави педери.

  ДА ТЕ БОГ САЧУВА! Они немају појма гдје се географски налази БиХ, али су се зато највише распитивали за поштивање наводних људска права и за права педера и педеруша.
  Тамо је све дозвољено, па сам искористио прилику да једном педеру-конгресмену кажем да требају што више да се педеришу, јер тако ће бити смањен прираштај Амера-хегемониста, а тиме ће се колико толико отклонити опасност по опстанак и останак цивилизације.

  Чуду нисам могао да се начудим да уопште није реаговао на моју констатацију. Све то ме води у правом смјеру, а то је да ће Амери пропасти, јер су и превише оболили!

  Поздрав Лаки!

  Autor sjovicicslavuj 02 Novembar 2014, 11:46

  Ја сам за то, да се овакви и слични линкови поставе јавности и народу на увид. Нека народ зна, да ће ови болесници своје радње које (ни) су прикладне за у четири зида и свој кревет, изнети јавно на наше улице. Линкове сам поставио зарад оних који одобравају педерска делања. Да, када једнога дана држећи ћеркицу за руку крену улицом ка дечијем позориштанцету и угледају педерске сподобе, тада треба да знају да објасни детету да ово није кобасицијада у Дебељачи, већ педер-бал који су они одобрили и аминовали. Ништа више.
  Свако добро!

  Autor Лаки 02 Novembar 2014, 12:49

  Ма све је јасно!

  Одговори поготово...
  А они су сљедећи на ова питања.

  - Ко је родио педере и педеруше? Нису се родили из геј, односно из педерских нракова.
  - Промоцијом настраности /педера и педеруша/ пропада цивилизација, јер ако нема природног продужења човјечанства, а њега нема без рађања, онда се може очекивати крај цивилизације и опстанак друшзва као опште заједнице човјечанства!

  На сву срећу то се неће десити, јер ипак је занемарљив број изопачених ликова - педера и педеруша!

  Autor sjovicicslavuj 02 Novembar 2014, 13:06

  joj ovo je duga tema,pa je rizično pisati kratko, da ne budem pogrešno shvaćena. Do pre 3 god i ja sam bila istog mišljenja, patriota, truju mi Srbiju, a onda sam malo čitala i saznala da to nije izbor već je programiran mozak koji se formira još, a kad ako ne u trudnoći, pa hormoni itt. način života, hrana sa hormonima i ko zna gde se sve to ne završi i šta će sutra da se rodi baš onima koji "vode devojčicu ili dečaka za ruku i ne znaju kako da im objasne ko su pederi itd". Kako smo sigurni da naši unuci neće sutra biti takvi? Ili da neko iz straha od odbacivanja našoj ćerki tek posle 20 godina braka otkrije da je gej. Ima još mnogo toga, ja sebe samo vaspitavam da budem tolerantna i zahvalna za ovo što sam, a nek svako nosi svoj krst, ko sam ja da mu još otežavam?.Poz

  Autor pitija 10 Novembar 2014, 11:39

  Ни на једну појаву, а како ти каза тему - не може се једноставно одговорити.
  Јер да постоје таква једноставна рјешења то никога не би ни интересовало.

  Не пада ми на ум да "исправљам криву Дрину", јер је то немогуће. Али многим текстовима покушавам да укажем на разне друштвене аномалије, а поготово на разне пошасти и друштвене настраности, па ћу и сад рећи да је Дрина кривудава, а многима је за многе ствари и крива.
  Е сад, бити кривудава ријека је природна ствар.
  А бити некоме крива, е то је питање за оне који мисле да је то тако?!

  Свакоме је остављено да се опредјељује за нешто или против нечега.
  Демократија и поштовање људских права се најбоље реализују, ако мањина не угрожава вечину. У случају педера и педеруша се баш о томе ради.
  Нека се јебу гдје и кад стигну, али нормални људи своју интиму никад нису показивали пред другима.

  Одговори су дати раније на питања која су свакоме јасна:
  Ко је родио педере и педеруше и јесу ли педери и педеруше крај за продужетак људског рода, а тиме и опасност за опстанак цивилизације. На сву срећу ради се о минорном броју настраних и изопачених сподоба и нека се међусобно јебу далеко од очију нормалног свијета.
  Ријетко кад користим овакав вокабулар у изражавању, јер нисам ја Весна Рудан /хрватска књижевница, колумниста, блогерка итд./, па да овакви текстови буду прихваћени од најширих народних маса, као што то Весни полази за руком, пишући и користећи изразе из наше свакодневице и то баш оне, како се у народу каже - сочне и јебачке изразе. Наравно да због таквог стила писања нико ништа Весни не замјера, напротив, многи се Весниним текстовима одушевљавају, што је ипак у домену личне перцепције.

  Поздрав и теби.
  Идемо даље!
  Мора се ићи напријед!

  Autor sjovicicslavuj 11 Novembar 2014, 07:34

  ja samo rekoh da "sam malo čitala o tome" i da sam shvatila da se mnogim "normalnim" sutra mogu da rode "izopačeni" itt, čak naiđoh na tekst da su ženski srodnici homoseksualaca mnogo plodniji, tj imaju više dece, što navodi na zaključak da upravo kroz njih priroda čuva genetski materijal, a samim tim ljudski rod - ravnoteža itt- jer koji je "interes" prirode da "čuva" homoseksualce od postanka do danas. Poz

  Autor pitija 11 Novembar 2014, 11:46

  Што се мене тиче - овим коментаром сматраћу ову "тему" апсолвираном!

  Нека се њом баве они који су зато задужени или они којима је то професија.
  И оволико је превише што сам учествовао у свему, али изузетно те цијеним и поштујем твој став о стварима које су поменуте већ много пута.

  Ништа ја не могу промијенити осим што сам јавно изнио свој критички став о друштвеним аномалијама које су супротне природним стварима и божијој промисли.

  Велики поздрав!

  Autor sjovicicslavuj 11 Novembar 2014, 13:53
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva