Slavko Jovičić -

Кратка цртица из свакодневице.....Разне лопуже, лоповe, смутљивцe и пробисвијетe треба одвојити од ИСТИНСКИХ ЈУНАКА У НЕЗАПАМЋЕНИМ ПОПЛАВАМА!

Autor sjovicicslavuj | 22 Maj, 2014 | read_nums (274)
   
  ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ
   
  Сви они који су били непозвани, а таквих је било највише и ту се превасходно сврставају минорни политичари, затим неке медијске куће, односно неки новинари који су жељни сензација и због подизања гледаности емисија или подизања новинских тиража, па онда разни и увијек свеприсутни аналитичари за све и за свашта /аналитичари опште праксе/, те амбициозни, самољубиви и каријеристички политичари, подразумијева се највише они опозициони, па онда највећи слој разних познавлаца свега и свачега, онда беспосличари који су се из својих удобних соба размилили по бројним порталима и друштвених мрежама и који су онако како је њима одговарало пласирали лажне информације и који су на разне начине коментарисали тешко стање изазвано катастрофалним поплавама - били су група за изазивање страха, панике и отежавање народних мука!
  Сви горе поменути у овој природној катаклизми највише би помогли да се уопште нису јављали, јер ничим нису били изазвани, нити су били позвани да се на било који начин укључују у цијелу ову ситуацију.
  ****************************

  Истински хероји били су полиција, војска, цивилна заштита, ватрогасци, објективни медији и новинари, спортисти, пјевачи, глумци, једном ријечју истински умјетници итд., те огроман број волонтера, младих људи који су схватили да треба да притекну у помоћ свом народу и држави. Такође, ту су били и наши пријатељи из других држава који су међу првима притекли у помоћ нашем народу. Они заслужују највећа признања и нашу бескрајну захвалност, јер су жртвујући своје, спашавали животе и имовину нашег угроженог народа. Они су заједно са нашим добровољцима били и на насипима ријека, били су у центрима за збрињавање угрожених. 

  Честитке и оним многобројним добронамјерним људима који су путем друштвених мрежа тачним информацијама и правовременим позивима за помоћ угрожном народу алармирали надлежене да на ивијеме интервенишу...

  Ту су били и органи власти, те донатори и сви они који су на било који начин пружали помоћ угроженом народу! 

  Њима велико хвала!
   

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva