Slavko Jovičić -

СРЕЋАН 2. МАЈ!

Autor sjovicicslavuj | 2 Maj, 2015 | read_nums (209)
   

4 Komentari & 0 Trekbekovi od "СРЕЋАН 2. МАЈ!"

  Приметих јуче, да је из године у годину овај празник уско везан за алкохолизам. Обилазећи реку, која је на на домак моје куће, био сам сведок гомили пијане деце или како их зову, тинејџере. Мирис алкохола и канабиса запљуснуо је врбаке и младе тополове шумарке. На пар бродића приметих и "елиту", која је уз алкохол своје ноздрве частило "белим". Немогу да грешим душу, било је и оних који су уз роштиљ и миришљаве кобаје и прошараним свињским вратом били породично, са малом децом.

  Куд оде овај наш свет!?

  Autor Лаки 02 Maj 2015, 16:32

  Е мој Лаки ...

  У времену неимаштине људи се прво одају алкохолу. Мисле да ће на тај начин пронаћи "утјеху за душу рањену"!? Таква понашања постају општа појава и прихваћен стил живота. Међутим, нису ни свјесни да управо живот нестаје на развалинама алкохола. Такво безнађе не мимоилази ниједну генерацију. Опасност је тим већа ако то раде, а раде и дјеца.

  Ништа немој да се чудиш што си примијето бродиће и твом оку доступну раскош. Мали број или занемарљив је поштеним радом могао да заради паре за такав луксуз. Али не очекуј ни да видиш транспарент на броду:
  " СВЕ САМ ОВО СТЕКАО ЛОПОВЛУКОМ И ТИ СИРОТИЊО ЦРКНИ"!

  Ко су били трећи? То су они најпоштенији породични људи које приватници и многобројни лопови и тајкуни искориштавају на послу. Нашли су и они мало времена за породични одмор у природи. Проблем је што то кратко траје,

  Хвала Лаки на јављању и шаљем ти велики поздрав!

  Autor sjovicicslavuj 02 Maj 2015, 17:51

  Управо тако! Робовласништво никад није престало, већ је, заправо, замењено тзв. радницима који су, како неко лепо примети, постали далеко јефтинији од робова и са много мање права. Демократија није ништа друго него диктатура новца.

  Поздрав! :)

  Autor pricalica 02 Maj 2015, 18:14

  "Причалице", мислим да си добро дијагностицирала ствар.

  Новац убија сваку људскост у човјеку. Профит одређује све. Похлепа и грамзивост су постали врлине малог броја (не)људи који су се сасвим незалужено нашли на разним мјестима на којима се одлучује о судбинама обичних људи.

  Ово је тема на коју нико нема одговора, осим оног једноставног.
  - Лопови и мафија немају душу нити људскост!
  За њих је НОВАЦ важнији и од ЖИВОТА!

  Велики поздрав и теби!

  Autor sjovicicslavuj 02 Maj 2015, 22:27
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva