Slavko Jovičić -
Autor sjovicicslavuj | 18 Septembar, 2016 | read_nums (204)

Јуниорска ватерполо репрезентација Србије освојила је титулу првака Европе, пошто је вечерас у холандском Алфену у финалу побиједила Италију
са 12:9 (5:4, 3:2, 3:1, 1:2).
 
 
 
Наши млади ватерполисти од почетка су били у вођству 
и у посљедњу четвртину су ушли са предношћу од четири гола, 
коју су сачували без већих проблема.

Србија: Филиповић, Танкосић 1, Касум 1, Јапунџић, Тохољ 2, Томић, Драшовић 3, Лукић, Јанковић, Радојевић 5, Радоњић, Велкић, Белопавловић.
 
 
 
Autor sjovicicslavuj | 18 Septembar, 2016 | read_nums (218)
Никола Миљковић
је постао најмлађи шампион Европе у аутомобилизму на брдским стазама! Млади Србин је побиједио и у посљедњој трци сезоне, која се возила у хрватском Бузету, и још једном доказао доминацију на брдским стазама.
 

Током готово читаве сезоне Миљковић је био први у генералном пласману.  Имао је Никола прилику и да калкулише, и другим мјестом у Хрватској обезбиједи титулу. Али то код њега не постоји као опција, када сједне за волан — само концентрација и пун гас … До побједе! 

Тако је, са само двадесет једном годином, постао најмлађи европски шампион. У Бузету код Ријеке возила се посљедња, 12. трка у сезони. Од тих 12 трка, Никола је осам пута побиједио, три пута био други и једном трећи. 

Незапамћено! Од 12 трка, свих 12 пута на постољу! Сезона из снова за младог српског возача, која га винула на кров Европе у ЕХЦЦ, такмичењу које је прије четири године успио да освојио и српски аутомобилски ас Душан Борковић.

---------------------------------
 
 
Autor sjovicicslavuj | 18 Septembar, 2016 | read_nums (172)

Српска каjакашица
Kристина Бедеч
освоjила jе данас бронзану медаљу на првенству свијета у њемачком Бранденбургу, пошто jе маратонску трку, дугу 26,2 километара, завршила на трећем мјесту.
 
Бедеч jе осваjањем бронзе поновила успјех од прошле године у Ђеру,
када jе такође била трећа.
 


 
    My picture!

Kategorije

Arhiva