Slavko Jovičić -
Autor sjovicicslavuj | 11 Oktobar, 2015 | read_nums (156)
Autor sjovicicslavuj | 11 Oktobar, 2015 | read_nums (175)
 
11.10.2015.
ДУШАН БОРКОВИЋ 
ШАМПИОН ЕВРОПЕ!

Најбољи српски аутомобилиста остварио је највећи успјех у каријери пошто је на стази Пергуса у Италији, заузео четврто мјесто у другој трци, што је било довољно за освајање титула шампиона Европе (ЕТCC).

Српски возач је на сваком од претходних пет викенда побиједио бар једном, али је усљед пуцања гуме, на првој данашњој трци, излетио са стазебил за трку.

Иако је остао без бодова, у другој трци му је било довољно само да заврши трку, односн и ударио у засшитну ограду. Друга трка дана била је заказана само два сата након прве, али је Борковићев тим успио да среди аутомоо да пређе девет од укупно 11 кругова, што је Борковић и урадио са 110 бодова у генералном пласману стигао до највећег успјеха у каријери.    
  

 
Autor sjovicicslavuj | 11 Oktobar, 2015 | read_nums (134)
 
11.10.2015
---------------
НОВАК ЂОКОВИЋ 
НЕПОБЈЕДИВ У ПЕКИНГУ!

НОВАК ЂОКОВИЋ
БРУТАЛНО ПРЕГАЗИО
Рафаела Надала
и до сада остварио најубједљивију побједу!

ШЕСТА ТИТУЛА!

НОВАК ЂОКОВИЋ 
- Рафаел Надал 2:0 (6:2, 6:2
**********************
Новак је био најбољи у Пекингу 2009. и 2010, затим је 2012. започео низ коме се не назире крај. Ове године му нико није узео ни сет, па ни Рафа који је имао добрих момената током партије.

Српски тенисер одлично jе започео меч пошто jе већ на старту одузео сервис Надалу и повео са 2:0. Ђоковић се ту ниjе зауставио већ jе и у седмом гему првог сета направио jош jедан бреjк, док jе у наредном гему сигурном игром потврдио осваjање првог сета.

У другом сету ч прекин, иста мета исто одстојање. Српски тенисер направио jе нови бреjк, а затим и врло брзо повео са 4:1. и тада jе било евидентно да се Надал помирио са новом побједом Ђоковића.

Светски броj jедан jе jош jедном приказао одличну игру и потврдио да jе у овом тренутку у изузетноj форми пошто jе читав турнир одиграо на високом нивоу.

Ђоковић jе у 45. дуелу са Надалом стигао до 22. побједе, а шпански тенисер и даље има побједу више у међусобним дуелима.
 
    My picture!

Kategorije

Arhiva